skip to Main Content

Pete’s Deconstruction Company (PDC+) – Vrijdag 28 oktober

Pete’s Deconstruction Company is weer te beleven! Het kwintet van drummer Peter van Raamsdonk, saxofonist Frank Stolwijk, bassist Teake Ettema, gitarist Ton Mulders en vocaliste Yvonne Mandigers is back on track. Deze vijf musici zorgen voor eigenwijze vertolkingen van onbekend jazzrepertoire en vooral ook eigen composities. Het project PDC+ is een initiatief dat ontstaan is tijdens de Schoorlse Kunsten (Schok). PDC wordt voor dit concert verrijkt met de onnavolgbare klarinettist en basklarinettist Michel Duijves: een bijzondere toevoeging aan de eigenzinnige klank van PDC. De muziek is van gitarist Ton Mulders en bassist Teake Ettema, én van Yvonne Mandigers.

Yvonne Mandigers: vocals

Frank Stolwijk: tenor- en sopraansax

Michel Duijves: klarinet en basklarinet

Ton Mulders: gitaar

Teake Ettema: contrabas

Peter van Raamsdonk: drums

Op de foto staat ook Ton Mulders. De gitarist is 24 september onverwacht overleden na een kort ziekbed. In zijn plaats zal spelen de pianist Jan Doedens.

Locatie
Vredeskerkje, Kerkstraat 21 Bergen aan Zee

Datum Vrijdag 28 oktober 2022
Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur

Toegang losse kaarten €15,-/12,50 Vrienden Vredeskerkje

Kaarten via kaartverkoop@kunstgetij.nl en/of aan de zaal tenzij uitverkocht, of via 06 505 843 08. Of kies voor geld overmaken op NL49 RABO 0152 7633 09 ten name van stichting Kunstgetij, onder vermelding van uw emailadres, u ontvangt een bevestiging, tevens bewijs van toegang. Contact: info@kunstgetij.nl

 

 

 

Back To Top