De K10D catalogus

De Kunst10Daagse catalogus is vanaf medio september weer verkrijgbaar in een luxe gebonden uitgave op A4 formaat. De kunstcatalogus is een bron van informatie en inspiratie voor kunstliefhebbers en verzamelaars. Alle deelnemende kunstenaars, galerieën en ateliers, met naam, foto en locatie worden op overzichtelijke wijze vermeld. De handzame routekaarten vindt u alleen in deze catalogus, ingedeeld in zones die een eigen kleur hebben. Deze kleuren zijn weer terug te vinden bij de kunstenaars. Door gebruik te maken van deze routekaarten ziet u snel welke locaties bij elkaar te vinden zijn, waardoor het plannen van een route voor uw bezoek erg gemakkelijk wordt.

Niet alleen in het centrum van Bergen, maar ook in het buitengebied en in Bergen aan Zee zijn exposities te zien die een bezoek meer dan waard zijn. Als u veel locaties wilt bezoeken raden wij u aan om meerdere dagen naar het evenement te komen, er zijn ongeveer 130 locaties waar 300 kunstenaars exposeren. Bergen en Bergen aan Zee is vele idyllische hotels en restaurants rijk die uw bezoek veraangenamen. Mocht u zich toch willen beperken tot één dag, dan adviseren wij u van tevoren uw route te bepalen, waarbij de catalogus van grote meerwaarde is omdat u hier, naast alle namen en disciplines, ook de routekaarten en zones in terug kunt vinden.

De Kunst10Daagse catalogus is vanaf medio september voor € 10,00 verkrijgbaar bij Lijstenmakerij Meijers, boekhandel Thomas, De Eerste Bergensche Boekhandel en tijdens de Kunst10Daagse bij het Kunst10Daagse informatiecentrum nabij de Ruïnekerk in het centrum. Met de aanschaf van de catalogus helpt u tevens mee het evenement te bekostigen, want al het overige is gratis.

De luxe catalogus vormt een blijvende herinnering aan de Kunst10Daagse van 2024.

Catalogus bestellen

De K10D-catalogus is medio september ook voor € 10,00 exclusief verzendkosten online te bestellen via deze website.