Nieuw: Kunstenaars TOP-advertenties!

Als antwoord op de groeiende vraag naar advertenties introduceert K10D in 2024 voor deelnemende kunstenaars met onze TOP-advertentie een nieuwe mogelijkheid om tegen zeer scherpe tarieven te adverteren in de officiële catalogus en in de Kunst- & Museumkrant. U adverteert al voor € 125,- excl. 21% BTW. Daarvoor krijgt u een 1/4 pagina in de catalogus en een 1/8 pagina in de Kunst- & Museumkrant.

Met een topadvertentie in onze officiële catalogus en in de Kunst- & Museumkrant vergroot u uw bereik onder kunstminnend publiek. De Kunst- & Museumkrant wordt in een speciale K10D uitgave van ruim 22.000 exemplaren gratis verspreid in de musea en galerieën in Noord-Holland.

Maak bij de inschrijving meteen gebruik van dit nieuwe en bijzondere aanbod. Tijdens de inschrijvingsperiode van 1 t/m 31 mei geldt bovendien een korting van ruim 20% die in onderstaande tarieven is verwerkt. Maak dus tijdens de inschrijving gebruik van dit aanbod! Uw advertentie dient uiterlijk 1 juni bij ons binnen te zijn.

Na de inschrijving bestaat zeer beperkt tot uiterlijk 14 juni de mogelijkheid om nog van dit aanbod te gebruik te maken en gelden de tarieven zonder de 20% korting. U kunt in dit geval contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: pimvanleewen@k10d.nl

Uw advertentie dient dan uiterlijk 14 juni bij ons binnen te zijn.

Tarieven Kunstenaars Top-advertenties (bedragen exclusief 21% BTW)

FormaatVan 1-31 meiVan 1-14 juni
1/4 pagina staand catalogus en 1/8 pagina staand K&M krant€ 125,-€ 160,-
1/2 pagina staand catalogus en 1/4 pagina staand K&M krant€ 175,-€ 220,-
1 pagina liggend catalogus en 1/2 pagina liggend K&M krant€ 300,-€ 375,-

Om het scherpe tarief van onze topadvertenties te waarborgen, is het niet mogelijk om af te wijken van het hierboven geboden formaat, ook niet met bijbetaling. Als u een ander formaat wilt, maak dan gebruik van ons reguliere advertentieaanbod waarop wij evenals voorgaande jaren 25% bieden. Neem hiervoor contact met ons op. De uiterste aanleverdatum van uw advertentie is 14 juni.

U ontvangt na voltooiing van het inschrijfproces een factuur op het door u opgegeven e-mailadres.

Als u niet voor deelname van de K10D wordt geselecteerd, ontvangt u uiteraard niet alleen uw inschrijfgeld maar ook het geld van de betaalde advertentie voor eind juni terug.

Advertentiemateriaal aanleveren

Voor de opmaak van uw advertentie hebben wij uw gegevens nodig. Bij gebruik van fotomateriaal of logo een scherpe foto met een hoge resolutie. Als u daarnaast meer tekst wilt zoals: openingstijden, website, prijzen etc. dan graag met een opzet erbij.

Digitaal

Via de email als Tiff, Eps of AI bestand. Bij een PDF bestand gaarne de juiste formaten aanhouden en CMYK opbouwen. Het email adres is: mogenpro@gmail.com

Wilt u adverteren in de K10D catalogus? Stuur vóór 14 juni een mail naar pimvanleeuwen@k10d.nl en we nemen contact met u op.