skip to Main Content

Adverteren in de K10D Catalogus

Wij bieden u de mogelijkheid te adverteren in de Kunst- & Museumkrant en in de catalogus. Naast onze gebonden “glossy” catalogus zal de K10D catalogus ook weer terug te vinden zijn in het hart van de Kunst- & Museumkrant Noord-Holland – Special Kunst10Daagse Bergen. De K10D catalogus is uitneembaar, en het overige deel van de krant biedt informatie over kunst en exposities in Noord-Holland, ook buiten de kunst10daagse.

De Kunst- & Museumkrant zal eind september uitgegeven worden en wordt vanaf dat moment verspreid in Noord-Holland van Den Helder tot Hilversum en zal gratis verkrijgbaar zijn bij musea, galeries, lijstenmakerijen, winkels met kunstbenodigdheden etc. De oplage van de krant is 20.000 exemplaren.

Door de samenwerking met de Kunst- & Museumkrant bereiken wij zeer veel liefhebbers van kunst en cultuur in Noord-Holland. Dit zijn de potentiele bezoekers voor de K10D, dus hoe groter de attentiewaarde, hoe beter u naar voren komt met uw kunstwerken. De lezers van de krant in Noord-Holland kunnen voor het bezoek aan het evenement eventueel al een selectie maken van de kunstenaars die zij willen bezoeken. Het loont daardoor de moeite om te adverteren.

Uw advertentie wordt niet alleen opgenomen in de Kunst- & Museumkrant maar ook in de gebonden K10D catalogus. Die zal begin oktober voor € 10,- verkrijgbaar via www.dekunst10daagse.nl en bij o.a. boekhandels en vele anderen winkels in Bergen.

Speciaal voor kunstenaars bieden wij nu een korting van 25% aan om in de K10D catalogus een advertentie te plaatsen en zo uw werk nog beter onder de aandacht te brengen.

Hieronder vindt u de tarieven, excl. B.T.W., voor het plaatsen van een advertentie:

Formaat Afmeting Prijs
1/8 pagina 135×95 mm € 350
1/4 pagina 135×195 mm € 600
1/2 pagina 270×195 mm € 1.100
1/1 pagina 270×395 mm € 2.200

Deze prijzen zijn inclusief opmaak van de advertentie, de advertentie kunt u tevens voor social media of andere publicaties gebruiken.

Advertentieformaten en technische gegevens:

Formaat Afmetingen
1/8 pagina 130x  92 mm – breedte x hoogte
1/4 pagina 130 x 190 mm – breedte x hoogte
1/2 pagina 265 x 190 mm – breedte x hoogte – Liggend Formaat
1/2 pagina    130 x 390 mm – breedte x hoogte- -Staand Formaat
1/1 pagina 265 x 390 mm – breedte x hoogte

Advertentiemateriaal aanleveren

Voor de opmaak van uw presentatie hebben wij uw gegevens nodig. Bij gebruik van fotomateriaal of logo een scherpe foto met een hoge resolutie. Als u daarnaast meer tekst wilt zoals: openingstijden, website, prijzen etc. dan graag met een opzet erbij.

Digitaal

Via de email als Tiff, Eps of AI bestand. Bij een PDF bestand gaarne de juiste formaten aanhouden en CMYK opbouwen. Het email adres is: mogenpro@gmail.com

Wilt u adverteren in de K10D catalogus? Stuur vóór 1 juli een mail naar pimvanleeuwen@k10d.nl en we nemen contact met u op.

Back To Top