De inschrijving voor deelname aan de Kunst10Daagse 2019 opent op 1 april en is mogelijk tot 15 juni.

Alle exposanten zoeken zelf naar een expositielocatie. Je zorgt ervoor dat je locatie open is van vrijdag 18 tot en met zondag 27 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Een van de charmes van de K10D is dat bezoekers een ontmoeting  hebben met de kunstenaar op locatie. We verwachten dan ook dat je tijdens de 10 dagen zoveel mogelijk zélf op je locatie aanwezig bent van 11:00 uur tot 17:00 uur. Soms lukt dat niet en dan verwachten we dat je in ieder geval de twee weekenden aanwezig bent. In het inschrijfformulier kun je aangeven welke dagen je nog zeker zelf aanwezig bent, zodat bezoekers daarop kunnen rekenen.

Iedere exposant, galerie of groep exposanten krijgt zijn of haar eigen pagina op de website van de K10D. Met een persoonlijk wachtwoord kun je inloggen en je pagina wijzigen of aanvullen. Na de bevestiging van je deelname (ná 20 juni) kunnen er maximaal 100 afbeeldingen worden toegevoegd op jouw eigen pagina. (let op: hoe meer afbeeldingen, hoe langer het laden zal duren). De eindredactie ligt altijd bij de Stichting Kunst10daagse Bergen – Bergen aan Zee.

Als je niet kunt meedoen of niet wordt toegelaten, wordt het inschrijfbedrag teruggestort op je rekening.

Heb je nog vragen? dan kun je contact opnemen met de Kunst10daagse via: info@dekunst10daagse.nl

De Algemene voorwaarden kun je ook vinden onder de button: ‘Algemene voorwaarden’ op de homepage van deze website.

Kunstenaar

Galerie

Groep exposanten

  • Een kunstenaar betaalt € 100,-
  • Een kunstenaar krijgt in de catalogus 1 vermelding met afbeelding en een pagina op de website waar maximaal 100 afbeeldingen toegevoegd kunnen worden.
  • Let op: Je kunt je maar voor 1 locatie aanmelden.
  • Een galerie betaalt € 200,- per inschrijving.
  • Een galerie krijgt in de catalogus 2 vermeldingen met afbeelding en op de website kunnen maximaal 100 afbeeldingen toegevoegd worden. 
  • Een groep betaalt € 200,- onder één groepsnaam. Een groep bestaat uit minimaal 4 personen.
  • Een groep krijgt in de catalogus voor elke deelnemer een vermelding en afbeelding. Op de website kunnen maximaal 100 afbeeldingen worden toegevoegd.
  • Wil je meedoen met een grotere groep, dan betaal je € 30,- per extra groepslid (vermelding inclusief afbeelding. Het aantal afbeeldingen op de website blijft tot maximaal 100 voor de groep).
  • Elk groepslid plaatst minimaal 3 afbeeldingen op de website voor beoordeling door de toelatingscommissie.
Persoonlijke informatie
 
Expositielocatie
 
Kunst
Foto's
Let op: de eerste foto komt in de catalogus!
Foto voor in de catalogus
Extra foto #1
Extra foto #2
Extra foto #3
Als je bericht hebt gekregen dat je kunt deelnemen kun je daarna meer foto’s van je werk op de website laten zien. Daarvoor krijg je een handleiding.  
 
Algemene Voorwaarden