skip to Main Content

K10D 2022 van 21 tot en met 30 oktober

Het is voorjaar en wij maken ons op voor een K10D zonder coronabeperkingen. Wij zien er weer naar uit en we denken dat bezoekers en artiesten dat ook doen. Op dit moment hangt daar wel de schaduw overheen van de afschuwelijke situatie in Oekraïne.

Dit jaar is er geen overkoepelend thema. We merken dat een thema nog maar weinig kunstenaars aanspreekt waardoor het letterlijk en figuurlijk niet uit de verf komt. En al jaren worden we plezierig verrast door de variëteit en de kwaliteit van het aangeboden en geëxposeerde werk en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Natuurlijk komt er ook weer een fototentoonstelling op Het Hof. Wij verrassen u daar graag weer met een uitdagende expositie waarover in een komende nieuwsbrief meer nieuws.

Terugblik K10D 2021

Dat het gewaardeerd werd dat K10D 2021 doorging bleek al snel. Bijna 300 inschrijvingen konden we noteren en het aantal bezoekers was hoog.
Zelfs met het weer dat af en toe niet meezat. Het informatiecentrum dat we konden inrichten in de voormalige Didi winkel bleek een groot succes, vooral ook door de daarin geëxposeerde werken, die bezoekers een idee gaven van wat er in het dorp nog meer te zien was. De plattegrond in de Museumkrant hielp bezoekers om hun eigen route te bepalen. Wij gaan ervan uit dat de K10D-2022 ook weer veel kunstenaars en bezoekers zal trekken.

K10D Catalogus

We zijn er trots op dat we opnieuw afspraken hebben met de Kunst & Museumkrant om de K10D catalogus daarin op te nemen. Het grote bereik van de krant, de oplage van 22.000 exemplaren en het feit dat die vanaf september op alle culturele hotspots in Noord-Holland ligt om (gratis) mee te nemen, blijkt een schot in de roos te zijn. Als bezoeker kunt u al van tevoren uw keuzes maken en met de plattegrond in het midden van het uitneembare katern uw eigen route samen stellen. Als kunstenaar heeft u een enorm bereik om uw werk te tonen en als adverteerder bereikt u een grote doelgroep. Tijdens de K10D is de krant volop verkrijgbaar in Bergen, bij de exposities, de musea, boekhandels, lijstenmaker, winkels met kunstbenodigdheden etc. Wij kunnen ons voorstellen dat u de kans niet voorbij laat gaat om in de catalogus te adverteren. Op onze website leest u alle informatie over onze advertentiemogelijkheden.

Inschrijven deelname K10D 2022

Als u inschrijft zorg er dan voor dat u afspraken heeft over een locatie, want zonder locatie is inschrijven niet mogelijk. Ook niet met de toevoeging “locatie volgt”.

De inschrijving opent op 1 MEI en sluit (onherroepelijk) op 29 MEI om 24.00 uur.

De inschrijfkosten 2022 zijn (inclusief 21% BTW):

  • voor een individuele deelnemer                                                                                                        € 125
  • voor elk groepslid van een groepsexpositie (minimaal 4 leden)                                                  € 100                                                                                                                      note: groepsleden zijn allemaal individueel vindbaar op de website
  • voor een galerie(kvknummer vereist)                                                                                              € 300

Om vanaf 1 mei in te schrijven, volgt u de instructies op de website. Lees die eerst goed door voordat u begint met inschrijven, zodat u alles wat nodig is erbij gezocht heeft.
Komt u er niet uit of heeft u vragen over de inschrijving, mail dan naar: inschrijven@k10d.nl  Wij nemen dan contact met u op.

Schilderij: Margje Kuyper.

Back To Top