Wanneer wordt de Kunst10daagse 2020 gehouden?

De K10D 2020 vindt plaats van vrijdag 9 tot zondag 18 oktober.

Wat is het thema van de Kunst10daagse 2020?

Het thema van 2020 is “Roaring twenties”.

Wat zijn de openingstijden van de expositielocaties?

Dagelijks van 11.00-17.00 uur.

Ik wil graag de Kunst10daagse bezoeken, wat is er allemaal te doen?

Er is heel veel te doen tijdens de K10D!

Vanaf eind september is onze catalogus te koop inclusief evenementen overzicht. U kunt hem bestellen door een e-mail te sturen naar: info@dekunst10daagse.nl. Woont u in de buurt? de catalogus ligt ook bij de boekhandels in Bergen, blooming hotel en KRANENBURGH culturele buitenplaats,  VVV Alkmaar. Tijdens de K10D is de catalogus ook te koop in het paviljoen naast de Ruïnekerk.

Via deze website zijn kaarten voor concerten, lezingen, fietsroutes en andere activiteiten te bestellen. Deze mogelijkheid is beschikbaar zodra het programma vaststaat.

 

 

 

Ik wil graag meerdere dagen de Kunst10daagse bezoeken, wat zijn de mogelijkheden om te overnachten?

Bergen en omgeving kent vele accommodaties om te overnachten. Rond de Kunst10daagse bieden hotels speciale ‘Kunst10daagse-arrangementen’ aan. Of kijk op: http://vvvhartvannoordholland.nl

Van wanneer tot wanneer loopt de inschrijving voor de Kunst10daagse 2020?

De inschrijving voor deelname aan de K10D 2020 opent op 1 april en sluit op 30 mei, daarna is inschrijving niet meer mogelijk.

Ik wil me inschrijven voor de Kunst10daagse, zijn er nog eisen waaraan ik moet voldoen?

Het belangrijkste is dat je een expositielocatie in Bergen of Bergen aan Zee hebt. Deze locaties variëren van hotels, winkels en restaurants tot bij mensen thuis! Let wel: aanmelden betekent NIET automatisch ook deelname. Er is een beoordelingsprocedure en uiterlijk 1 juli krijg je te horen of je deelneemt. Als je deelneemt verwachten we dat je zelf aanwezig bent op de locatie.

 

Ik wil graag mee doen aan de Kunst10daagse, maar ik heb geen locatie. Wat nu?

De Kunst10daagse kan niet bemiddelen, ga vooral zelf op zoek naar een geschikte locatie. Mocht er toch bij ons een locatie worden aangeboden, dan melden wij dat onder het kopje “actueel” op de website, hou dat in de gaten.

 

Ik heb een locatie beschikbaar waar geëxposeerd mag worden tijdens de Kunst10daagse. Hoe kom ik in contact met kunstenaars?

Wat ontzettend leuk dat u een locatie heeft en mee wilt doen. Stuur een e-mail naar: info@dekunst10daagse.nl met uw gegevens dan brengen wij u in contact met kunstenaars zonder locatie.

Via deze site heb ik mij ingeschreven om deel te nemen aan de Kunst10daagse, hoe weet ik of dit goed is gegaan?

Je weet dat het goed gegaan is als je na inschrijving je een melding op je scherm krijgt: Inschrijving voltooid. Daarna ontvang je een e-mail met een betalingsbevestiging.

Het lukt niet om mijn foto’s toe te voegen. Wat doe ik fout?

Zorg er voor dat de kwaliteit van je foto’s goed is. Ze zijn geschikt voor drukwerk als het een jpg of png bestand is met een minimaal formaat van 800×600 pixels. De foto’s mogen niet groter zijn dan 4 MB.

Mijn aanmelding is bevestigd, maar ik wil toch graag wat wijzigen in mijn gegevens. Kan dat?

Je kunt sommige gegevens veranderen nadat je een bevestiging van deelname hebt gekregen in de week van 17 tot 21  juni. Je krijgt dan van de K10D een inlogcode en een wachtwoord.

Ik wil een catalogus bijbestellen. Kan dat?

Ja dat kan! Via het bestelformulier op deze website kun je vanaf begin oktober de catalogus bestellen onder het kopje: kunstcatalogus.

Ik heb een andere vraag over mijn aanmelding.

Neem contact op met de Kunst10daagse. Dit kan via info@dekunst10daagse.nl

Foto’s toevoegen aan eigen profiel.

Alle deelnemers die foto’s willen toevoegen aan hun eigen profiel doen dat in album. Dit is omdat kunstenaars vaak  bepaalde reeksen, thema’s of categorieën hebben waarin kunstwerken passen. Maak daarvoor in je profiel onder het tabje ‘Albums’ een Album aan. Hierna kun je onder ‘Kunstwerken’ de werken uploaden in het desbetreffende album.

waarom krijg ik vragen over betalingen

Door een fout in ons systeem is de inschrijving niet gekoppeld aan het bankrekeningnummer van de inschrijver. Het maakt de controle op wel/niet/genoeg betaald of terugbetalen erg moeilijk. Het kan zijn dat u gevraagd wordt om ons een betalingsbewijs te sturen, zodat we inschrijvingen sluitend krijgen. Excuses op voorhand voor de hinder die we hiermee veroorzaken. Volgend jaar zal dit bij de inschrijving beter geregeld zijn.