skip to Main Content

Altijd al een bijdrage willen leveren aan een van de grootste gratis toegankelijke kunstevenementen in Nederland?

Lees snel verder welke vacatures we momenteel open hebben staan.

Vrijwilliger K10D

Momenteel zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen het evenement te organiseren. Dit kan gaan om inzet tijdens de Kunst10Daagse zelf maar ook in de voorbereiding die al in het voorjaar start.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met een van onze vrijwilligerscoördinatoren of met een bestuurslid. Je helpt mee aan de opzet van K10D of je zet je in tijdens de K10D. Ook is het mogelijk dat je werkt aan op zichzelf staande projecten binnen de K10D, zoals het ondersteunen van een tentoonstelling van deelnemende kunstenaars, een cultureel jeugd project opzetten en uitwerken etc.

Ook zijn wij op zoek naar iemand met een financiële achtergrond, bij voorkeur met IT-kennis. Ook als je ervaring hebt met het aanvragen van subsidies kunnen wij je expertise goed gebruiken. Wil je daar meer over weten? Neem via info@k10d.nl contact op met onze penningmeester Sjaak Duin.

Stagiaires

We hebben incidenteel stageplaatsen voor HBO/WO-studenten. Wil je weten of er een stageplaats vrij is of binnenkort vrij komt, stuur dan een e-mail met een korte motivatie aan info@k10d.nl je hoort van ons.

Vacatures

K10D is op zoek naar versterking van het bestuur. Heeft u tijd en zin om een bijdrage te leveren als uitvoerend bestuurslid? Neem via info@k10d.nl contact op met onze voorzitter Dick Min om meer te weten te komen

Back To Top