Dit jaar is de K10D een unieke samenwerking aangegaan met de Kunst- & Museumkrant. Onze K10D catalogus is als katern in de Kunst- & Museumkrant te vinden en is vanaf 18 september gratis verkrijgbaar. De Kunst- en Museumkrant vindt u niet alleen op de bekende distributieplekken in Bergen en Bergen aan Zee maar ook in alle musea en galeriën in Noord-Holland. Deze bijzondere samenwerking hebben wij ookdoor kunnen zetten naar de Bergense Flessenpost, waarin tevens de locatiekaart en het kunstenaarsoverzicht is opgenomen.

Dit jaar werken we niet meer met routes,  (dit door het COVID-19 virus dat het rijden met de busjes onmogelijk maakt), maar met zones. Bergen en Bergen aan Zee zijn opgedeeld in vergelijkbare zones waarbij de nummering nu eens niet in het centrum bij de Ruïnekerk start maar daar juist eindigt. Misschien voor u een aanleiding om eens andere expositielocaties te bezoeken en te eindigen in het gezellige centrum van Bergen.

Deelnemers 2020

Hier vindt u alle deelnemende kunstenaars op alfabetische volgorde, op kunstvorm en in de verschillende zones.

Kaarten locaties 2020

Er zijn drie zone kaarten dit jaar: een overzichtskaart met alle zone’s, een kaart van Bergen centrum, en een kaart van Bergen aan Zee.

Overzichtskaart

Kaart Bergen centrum

Kaart Bergen aan zee