Het is lente, tijd om onze K10D voor te bereiden! Wij zien er weer naar uit. De inschrijving is ook dit jaar weer van 1 t/m 31 mei.

In 2023 konden we bijna 300 inschrijvingen noteren op weer veel verrassende locaties. De weergoden waren ons wat minder gunstig gezind maar toch waren er weer veel enthousiaste bezoekers. Uit de enquête maken wij ook op dat er opnieuw goed verkocht is. Het uitlichten van 15 kunstenaars die in het informatiecentrum hun werk kunnen exposeren, zetten we in 2024 door. Het publiek krijgt een goed beeld van de verscheidenheid en breedte van het aanbod. Er werd door de vele bezoekers enthousiast gereageerd en massaal gestemd. Dit jaar zullen de twee winnaars Dien-Jorien Geertsma en Charlotte van Drimmelen hun werk exposeren in museum Kranenburgh.

We kijken als bestuur goed terug op 2023. Helaas hebben we 2023 financieel met een verlies moeten afsluiten. Tegenover goede inschrijvingen, goede verkoop van advertenties en verkoop van onze officiële catalogus, hadden we te kampen met tegenvallende sponsorinkomsten.

Wij gaan er van uit dat K10D-2024 ook weer veel kunstenaars en bezoekers zal trekken.

 

K10D 2024

Tarieven:
We zijn niettemin blij dat we in 2024 nog in staat zijn om met ongewijzigde inschrijftarieven te kunnen werken.
De tarieven voor 2024 zijn: € 140,- voor een individuele inschrijving en € 350,- voor een galerie. Net als afgelopen jaar is er geen aparte groepsinschrijving meer. Het is wel mogelijk om bij de individuele inschrijving aan te geven dat men tot een groep behoort. Deze stap is genomen om elke kunstenaar op dezelfde wijze zichtbaar te maken op onze website. In de catalogus blijven de groepen apart zichtbaar.

Profiel:
In uw profiel komt nu automatisch de eerste geüploade foto te staan. Het is afgelopen jaar opnieuw gebleken dat niet iedere kunstenaar het profiel op de website invult. Dat is ontzettend jammer omdat het profiel de mogelijkheid biedt meer (achtergrond)informatie te verstrekken. Het profiel biedt de kans uw werk meer onder de aandacht te brengen. Na acceptatie van uw deelname begin juni, kunt u weer inloggen en uw profiel personaliseren met tekst, foto’s van uzelf en natuurlijk van uw werk

Fototentoonstelling:
Wij zijn blij dat dit jaar de Bergense fotograaf Cees Noort zijn werk zal exposeren in en rondom landgoed ’t oude Hof. Portretten van Bergense kunstenaars zullen te zien zijn.

Vacatures:
Momenteel zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen het evenement te organiseren. Dit kan gaan om inzet tijdens de Kunst10Daagse zelf maar ook in de voorbereiding die al in het voorjaar start. U werkt samen met een van onze vrijwilligerscoördinatoren of met een bestuurslid. U helpt mee aan de opzet van K10D of zet u in tijdens de K10D. Ook is het mogelijk dat u werkt aan op zichzelf staande projecten binnen de K10D, zoals het ondersteunen van een tentoonstelling van deelnemende kunstenaars, een cultureel jeugd  project opzetten en uitwerken etc. Voor meer informatie klikt u HIER.

 

INSCHRIJVEN

Als u inschrijft zorg er dan voor dat u afspraken heeft over een locatie, want zonder locatie is inschrijven niet mogelijk. Ook niet met de toevoeging “locatie volgt”.

De inschrijving opent op 1 mei en sluit (onherroepelijk) op 31 mei om 24.00 uur.

De inschrijfkosten 2024 zijn (inclusief 21% BTW)

  • Voor een individuele deelnemer
 € 140
  •  Voor een galerie (KvK nummer vereist)
 € 350
Lees de handleiding eerst goed door, voordat u begint met inschrijven, zodat u alles wat nodig is erbij gezocht heeft en weet wat u moet invullen. Komt u er niet uit of heeft u vragen over de inschrijving, mail dan naar: inschrijven@k10d.nl 
Wij nemen dan contact met u op.

 

Schilderij van Giorgi Shengelia.