skip to Main Content

Duinland Theaterwandeling GEANNULEERD

Helaas hebben wij moeten besluiten om de Duinland Theaterwandelingen morgen af te lasten. De algehele sfeer is nat en grijs, en het wordt dan niet de geweldige voorstelling die het anders zou zijn.

We verwelkomen u graag in augustus!

Organisatie kunstgetij.nl

 

Shakespeare Take-away: Richard III

Bergen aan Zee. Engelse Veld. Een grote vrije ruimte pal achter de zee. Uitzicht op Huize Glory, het Zeehuis, andere voormalige koloniehuizen. Bosjes, struikgewas, zandkuilen, veldjes, duinen. Door dit gebied gaat de Duinland Theaterwandeling. In augustus speelden Norbert Busschers en Joyce van Esch hier Shakespeare’s Macbeth. Met het publiek als meespelers. Het was een heel fijne avond, waarop Bergen aan Zee, het veld, zich bewees als gebied voor de beleving van muziek, theater, beeldende kunst. Busschers en Van Esch komen nu snel terug met hun versie van Richard III. In een klein uur raken de bezoekers in het schitterende decor verzeild in een aantal hilarische scènes. Was Richard wel zo’n echte slechterik of ging Shakespeare zich te buiten aan ‘fake news’? Beleef het mee. Uitvalsbasis is het Vredeskerkje.

Er zijn twee voorstellingen: om 13.00 en 15.00 uur.

Vertrek en aankomst bij Vredeskerkje. Zaal open half uur te voren, ontvangst met muziek.

  • Locatie: Vredeskerkje, Bergen aan Zee
  • Datum: woensdag 25 oktober 13.00 en 15.00 (zaal open een halfuur tevoren, 10 minuten voor aanvang verzamelen)
  • Deelname: € 12,50 inclusief consumptie.

Kaarten:

  • Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de onderstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs.
  • U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig. Klik hier voor deze gegevens.
  • Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).

Online Kaarten Bestellen

 

 

Back To Top