Parkeren

Parkeren in het centrum is tijdens de weekenden van de K10D een uitdaging. Parkeer daarom op zaterdag en zondag bij voorkeur buiten het centrum of kom met het openbaar vervoer of de fiets.

In het centrum zijn beperkte mogelijkheden (betaald op straat of in parkeergarage). Er wordt streng gehandhaafd en het is toch jammer als een leuke dag een dikke boete oplevert. Daarom biedt de K10D u een voortreffelijke oplossing op ons parkeerterrein aan de Kiefthoek, Groeneweg 5, 1861 PH waar u op de shuttlebus stapt die u naar het centrum brengt. Het parkeerterrein wordt goed aangegeven door gele borden.

U parkeert gratis en wordt naar het centrum gebracht

Vanaf de Kiefthoek rijdt op zaterdag en zondag een K10D shuttlebus naar het Centrum van Bergen (€ 2,50).

Hop-on-hop-off

Met hetzelfde buskaartje kunt u daarna ook gebruik maken van onze hop-on hop-off bussen die speciaal voor de K10D rijden. Ze rijden vanuit het centrum (Plein) twee kunstroutes; een derde bus gaat naar Bergen aan Zee. U kunt echt hoppen. Als u op de route uw hand opsteekt, stopt de chauffeur voor u. Bovendien zijn onze chauffeurs rijdende gidsen en kunnen zij u van alles vertellen over Bergen, uw route en de K10D.

Dagkaart shuttlebus en hop-on hop-off bus: € 2,50.
Kaarten hop-on op-off bus ook los verkrijgbaar (€ 2,50).

Gratis parkeren: De Kiefthoek. Groeneweg 5, 1861 PH Bergen.

Openbaar vervoer

Vanaf station Alkmaar buslijn 6 naar Bergen, halte Plein.

Maandag t/m vrijdag
Bergen, Plein – Bergen aan Zee: vanaf 08.55 ieder half uur tot 17.19 uur
Bergen aan Zee – Bergen, Plein: vanaf 08.31 uur ieder haf uur tot 17.21