Adverteren in de K10D Catalogus

De catalogus van de Kunst10Daagse zal terug te vinden zijn in het hart van de Kunst- & Museumkrant Noord-Holland – Special Kunst10Daagse Bergen. De catalogus is uitneembaar, hoewel alle informatie in de krant zelf ook interessant kan zijn voor de kunstliefhebber die de Kunst10Daagse bezoekt.

De Kunst- & Museumkrant zal eind september uitgegeven worden en wordt vanaf dat moment verspreid in Noord-Holland van Den Helder tot Hilversum en zal gratis verkrijgbaar zijn bij musea, galeries, lijstenmakerijen, winkels met kunstbenodigdheden etc. De oplage van de krant is 20.000 exemplaren. De krant blijft gratis verkrijgbaar tot en met eind december 2021.

Door de samenwerking met de Kunst- & Museumkrant bereiken wij zeer veel liefhebbers van kunst en cultuur in Noord-Holland. Dit zijn de potentiele bezoekers voor de K10D, dus hoe groter de attentiewaarde, hoe beter u naar voren komt met uw kunstwerken. De lezers van de krant in Noord-Holland kunnen voor het bezoek aan het evenement eventueel al een selectie maken van de kunstenaars die zij willen bezoeken en zo op deze manier de route bepalen.

Ook tijdens de Kunst10Daagse is de krant volop verkrijgbaar in Bergen, bij de exposities, de musea, boekhandels, lijstenmaker, winkels met kunstbenodigdheden etc. De kranten worden steeds opnieuw aangeleverd bij de diverse verspreidingslocaties.

Wij bieden u nu de gelegenheid aan om in deze speciale editie van de K10D catalogus een advertentie te plaatsen om uw werk nog beter onder de aandacht te brengen.

Hieronder vindt u de tarieven, excl. B.T.W., voor het plaatsen van een advertentie:

Formaat                     afmeting                    prijs

1/8 pagina                  135×95 mm                € 350

1/4 pagina                  135×195 mm              € 600

1/2 pagina                  270×195 mm              € 1.100

1/1 pagina                  270×395 mm              € 2.200

Deze prijzen zijn inclusief opmaak van de advertentie, de advertentie kunt u tevens voor social media of andere publicaties gebruiken.

Advertentieformaten en technische gegevens:

Formaat                                  afmetingen

1/16 pagina                            62,5 x 92 mm   breedte x hoogte

1/8  pagina                             130x  92 mm     breedte x hoogte

1/4  pagina                             130 x 190 mm   breedte x hoogte

1/2  pagina                             265 x 190 mm   breedte x hoogte  Liggend Formaat

1/2  pagina                             130 x 390 mm   breedte x hoogte  Staand Formaat

1/1  pagina                             265 x 390 mm   breedte x hoogte

Advertentiemateriaal aanleveren

Voor de opmaak van uw presentatie hebben wij uw gegevens nodig. Bij gebruik van fotomateriaal of logo een scherpe foto met een hoge resolutie. Als u daarnaast meer tekst wilt zoals: openingstijden, website, prijzen etc. dan graag met een opzet erbij.

Digitaal

Via de email als Tiff, Eps of AI bestand. Bij een PDF bestand gaarne de juiste formaten aanhouden en CMYK opbouwen. Het email adres is: mogenpro@gmail.com

Wilt u adverteren in de K10D catalogus? Stuur vóór 1 september een mail naar info@k10d.nl en we nemen contact met u op.