Optreden en 2 avondopeningen, donderdag en vrijdag tot 20.01 uur Artists aan Zee

Projectmanager
Welkom op vrijdag 29 oktober 2021, dan treedt tussen 17.01 en 19.31 uur bij de zalen van Hotel Meyer tijdens de Kunst10daagse Bergen, ‘Nadja Filtzer’ op. Zij zingt een gevarieerd repertoire van Franse en Nederlandse (eigen) Chansons, Jazz, Latin en Braziliaans.
In de pers werd ze ‘de Piaf van de 21e eeuw’ genoemd. Het succesvolle ‘Vive Piaf!’ speelde vijf seizoenen lang van Amsterdam tot aan Maastricht, Brighton en Mexico. Nu toert ze met ‘Mijn Zwervend Hart’ door Nederland, cabaretesk muziektheater over haar Oekraïens-Joods-Mexicaans-Hollandse familie-geschiedenis.
Hierin wordt ook werk van haar vader kunstschilder Luis Filcer en opa fotograaf Dirk de Herder geprojecteerd.
Waar:

Jacob Kalffweg 4,
1865 AR Bergen aan Zee

Zie voor de actuele speellijst www.nadjafiltzer.nl
Foto: Martin Pluimers
Ook op donderdagavond 28 oktober is de tentoonstelling van Artist aan Zee tot 20:01 uur te bezoeken.