Theater en suite bij In de Aap tijdens de K10D 2021

Projectmanager

De laatste week van oktober gaat het dan toch gebeuren. Tien dagen kunst in Bergen in teken van de roaring 20’s en ook bij In de Aap aan de Karel de Grootelaan 40 is er volop reuring.

Buiten de meest bijzondere dripping art kunstwerken van Judy van Meteren is er ook weer de nodige aandacht voor de Kleinkunst. Wegens groot succes opnieuw theater En Suite. In alle kamers van In de Aap zijn maar liefst 4 voorstellingen te zien. Tussendoor kan men genieten van heerlijke hapjes.

Zondag 31 oktober starten de voorstellingen om 17.00 uur, kaarten à 27,50 euro zijn te bestellen via feelgoodconcepts@gmail.com, inclusief gratis welkomstdrankje. Zaal is open vanaf 16.00 uur.

Theater en suite presenteert vier bijzondere voorstellingen. Wim Bokhorst, KEET meester, vanuit het verhaal actief in alles wat avontuurlijk, speels en leerzaam is. Deze keer als verteller en zanger, op piano begeleid door Ellen Verburg, vanuit klassieke muziek actief in alles wat levendig, creatief en muzikaal is.

Theo Olthuis, wie kent hem niet? Nederlands schrijver en dichter, woonachtig in ons mooie Bergen. Hij vertolkt zijn poëzie op een unieke, bijzondere wijze, en heeft daarbij begeleiding van multi-instrumentaliste Fraukje Ramona Weishaupt, dit keer op klarinet. Een prachtige combinatie met Theo Olthuis.

Of het allemaal niet op kan: Luuk Ransijn, inmiddels bekend en geprezen als kleinkunstenaar en cabaretier. Met zijn scherpe teksten en pakkende liedjes weet hij het publiek te boeien.

Last but not least is de beleving van “de Vloer op”, puur genieten. De zeer ervaren acteurs Arlette van de Kemp, Anna Crott,  Jochum Pasteuning weten onder leiding van Ingeborg Jansen het publiek mee te nemen in onverwachte, steeds veranderende situaties door middel van boeiend improvisatie theater.

Unieke en fantastische kunstbelevingen dus tijdens de kunst10daagse 2021 bij In de Aap in Bergen.