StalKunst9 viert 10-jarig Jubileum

Projectmanager

Op een van de mooiste plekjes van Bergen op de Voert nr. 9 is dit jaar weer prachtige kunst te zien bij StalKunst9 met vele exposanten.

Dankzij Annie de Waard die haar locatie nu al voor de 10e keer beschikbaar stelt in dit prachtige natuurgebied wordt het weer zeer de moeite waard om deze locatie te komen bezoeken. De stal, dors, trekkersruimte, tuin, weiland zal rijkelijk gevuld zijn met diverse hoogwaardige kunstvormen. Coördinator Elisabeth Leyen heeft weer fantastische kunstenaars bij elkaar weten te brengen en zij heten u allen hartelijk welkom.

Zij stellen zich graag voor.

Toos van Holstein – schilderijen en uitgeroepen tot Briljant Kunstenaar van het Jaar 2016 en ook dit jaar weer tot de top behorend door haar nominatie. Willem van Beelen met zijn prachtige bronzen levensgrote Arabische volbloedpaarden. Pauline Bakker met haar bijzondere realistische schilderijen en nieuw 3D werk. Atelier Bergen cursisten van Pauline tonen hun werk. Alfred Ophof kunstschilder van het  magisch en hedendaags Realisme. Lidy Scholten met haar kleurrijke folieachtige schilderijen van licht en reflectie. Nadja Willems digitale fotografie en winnares Coverwedstrijd Muze van Avro Tros. Judith Braun met haar bijzondere plastieken in reliëf. An Brzoskowski met haar aandoenlijke wereldkinderen van keramiek. Annet Wood prachtige sculptures van hout, glas aluminium. Hans Jaspers met zijn imponerende geometrische-constructieve vormen van staal en keramiek. Erica Kraan met haar ontzagwekkende wilde dierenkoppen van keramiek. Herman van Loon met zijn wandreliëfs van koper. Eveline Bekkering beeldhouwen. Zij zal regelmatig aan het werk zijn. Elisabeth Leyen met bronzen en keramisch Raku gestookte vogels en unica vormen.

Dorpsdichter Arij Van der Vliet inmiddels een vertrouwd figuur bij StalKunst9 zal beide zaterdagen de bezoekers met een gedicht verwelkomen. Ook Klaas en Roely zorgen dit jaar in hun foodtruck beide weekenden weer voor de inwendige mens met hun home-made frites en appeltaart. Parkeren gratis bij de buren.

Openingstijden dagelijks van 11.00 – 17.00 uur

Route blauw/west, locatienummer 15