Presentatie K10D Catalogus

Projectmanager

Museum Kranenburgh, Hoflaan. Op 23 september presenteerde de Kunst10daagse de kunstcatalogus 2021 in Museum Kranenburgh. Het eerste exemplaar werd in ontvangst genomen door de nieuwe burgermeester van Bergen de heer Voskuil.

Het bleef nog enige tijd spannend of de 28e editie van dit evenement door de COVID pandemie dit jaar wél door zou kunnen gaan, maar nu de pandemie beter onder controle lijkt te zijn, durven bestuur, vrijwilligers en de gemeente het toch aan om het evenement te organiseren in kunstenaarsdorp Bergen en Bergen aan Zee.

Dat beperkingen ook tot creativiteit kunnen leiden blijkt maar weer: er hebben zich dit jaar bijna 300 kunstenaars ingeschreven voor deelname. Ook is de K10D is dit jaar opnieuw een samenwerking aangegaan met de Kunst- & Museumkrant. De K10D catalogus is als uitneembaar katern in de Kunst- & Museumkrant te vinden. De catalogus is gratis verkrijgbaar, niet alleen op de bekende distributieplekken in Bergen en Bergen aan Zee, maar ook in alle musea en galerieën in Noord-Holland. Deze bijzondere samenwerking heeft de K10D door kunnen zetten naar de Flessenpost. In de Flessenpost KUNST-special is de K10D locatiekaart en het kunstenaarsoverzicht ook opgenomen.

 

De K10D vindt plaats van 22 tot en met 31 oktober 2021. Locaties zijn open van 11 uur tot 17.00 uur. Meer informatie: www.dekunst10daagse.nl.