Een K10D in 2021..?

Projectmanager

Regelmatig ontvangen wij de vraag of in 2021 een kunst10daagse zal worden georganiseerd.

Wij zijn op dit moment in gesprek met de gemeente Bergen en onze belangrijkste sponsoren, waaronder de Rabobank, om te bekijken of een Kunst10Daagse dit jaar mogelijk is. Uiteraard hangt alles weer af van het verloop van de corona pandemie.

We weten dus nog niet of er een K10D komt, maar áls hij doorgaat dan zal het een afgeslankt evenement zijn, dus zonder concerten en dergelijke, van vrijdag 22 oktober tot en met zondag 31 oktober.

Mocht er een K10D komen, dan willen wij de inschrijving, net als vorig jaar, later starten. Wanneer weten we helaas nog niet, maar houd onze website in de gaten want daar zullen wij de informatie op kenbaar maken.

Zoals alle voorgaande jaren dient u zelf zorg te dragen voor een expositielocatie. Ga met de betrokkenen in gesprek of zij dit jaar ook weer willen deelnemen. Uiteraard moeten we er rekening mee houden dat er nog maatregelen van kracht zullen zijn, als het evenement doorgang kan vinden maar iedereen snakt naar een verantwoord kunstevenement.

Zodra wij een besluit hebben kunnen nemen over een K10D in 2021 zullen wij dat via een nieuwsbrief en via onze website bekendmaken. Dan maken wij ook het thema bekend.

Wij hopen net als u op een veilig en verantwoord K10D 2021,.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur K10D Bergen – Bergen aan Zee

 

Afbeelding: Bas van Nieuwburg