COVID-19 en de K10D

Projectmanager

Onzekere tijden en toch: inschrijving K10D 2020 start op 15 april.

We beseffen dat wij de inschrijving starten ervan uitgaande dat K10D doorgaat. Meer zekerheid daarover hebben we pas in juni, terwijl de inschrijving sluit op 31 mei om 24.00 uur.

In juni weten we hoe Nederland er op dat moment voor staat. Dan is er zekerheid als de regering laat weten of de maatregelen helemaal, deels of niet worden opgeheven. En dan?

  1. De beste uitkomst zou zijn dat we dan weten dat we door kunnen met de voorbereidingen voor een “gewone” K10D.
  2. Een tweede mogelijkheid is dat we dan weten dat we wel door kunnen met een K10D maar in een aangepaste vorm, die recht doet aan de dan geldende restricties. Hóe dat er uit zou kunnen zien hebben wij nu ook nog geen idee van.
  3. De slechtste uitkomst zou zijn dat we dan weten dat een gewone of aangepaste K10D niet mogelijk is door de opgelegde maatregelen. Dan komt er geen K10D 2020. Dat zou erg jammer zijn.

Wij gaan er vooralsnog van uit dat de Kunst10Daagse 2020 in oktober gewoon kan doorgaan.

Zoals boven al gemeld: de inschrijving start op 15 april en sluit op 31 mei om 24.00 uur. (de begindatum is iets later dan eerder gemeld, vanwege technische problemen met de website die we goed opgelost willen hebben.)

Blijkt in juni dat we niet, of in een aangepaste vorm, doorgaan, dan nemen we contact op met de kunstenaars die zich hebben ingeschreven wat dat voor hen betekent. Mocht in juni besloten worden dat K10D-2020 niet doorgaat, dan krijg je het inschrijfgeld terug.

 

Bereid je goed voor op de inschrijving

  • Verzamel vooraf al het materiaal dat je nodig hebt voor de inschrijving zodat je de inschrijving in één keer en doorlopend kan afronden. Dat voorkomt verstoringen of een time-out bij de inschrijving.
  • Inschrijven is alleen mogelijk als je een locatie hebt met een postcode die begint met 1861, 1862 (Bergen) of 1865 (Bergen aan Zee). Voor Alkmaar is alleen Sluistuinen toegestaan (1817 BJ). Andere postcodes of fictieve adressen zijn niet meer mogelijk. Inschrijven zonder locatie is evenmin mogelijk. Regel je locatie dus voordat je inschrijft.
  • Als je voor een groep inschrijft, bepaal dan vooraf het aantal leden van je groep (minimaal 4, maximaal 12) en verzamel al het materiaal. Groepsleden kunnen na de acceptatie (in juni) hun inschrijving verder uitbreiden of aanpassen. Heb je meer dan 12 leden, maak dan een nieuwe groep aan met een iets gewijzigde naam.
  • Je betaalt direct bij de inschrijving en je ontvangt in juni per mail de factuur voor je administratie.

 

K10D gaat door met voorbereiden

Zolang we niets zeker weten, doen we alsof de wereld gewoon doordraait en gaan wij door met de voorbereidingen, zoals de inschrijving. Als we meer zekerheid hebben dan komen we zo snel mogelijk weer bij jullie terug met een nieuwsbrief. We wensen jullie veel gezondheid en hopelijk tot snel met goed nieuws in juni.