Theater & Tapas in B&B In de Aap op 27 oktober

Projectmanager

Een waar theaterspektakel op de laatste dag van de Kunst10Daagse met maar liefst 4 podia op 1 locatie. De kamers van B&B In de Aap worden die middag omgetoverd tot podia waar zeker niet de minste acts ten tonele worden gebracht. Tussen de bedrijven door is het in de grote keuken van  In de Aap genieten van tapa’s, wijntjes en akoestische live muziek van Lucas Woons, Irene Min en Emile van den Bergh.

Kaarten voor deze theater acts zijn in de voorverkoop de verkrijgen à 5 euro per voorstelling of 17,50 euro wanneer je alle vier de voorstellingen wilt zien. En dat is een aanrader! Bestellen via indeaap@gelogeerd.com.

Op de podia komen de volgende voorstellingen:

Podium Casa: Daisy Correia, Beroemde talentvolle Fadozangeres

Podium Casita: Theo Olthuis. Poëzie met begeleiding van harpiste Fraukje Ramona Weishaupt

Podium Finca: Theatergroep 072. Eenakter “Jij ben ik” ,geschreven door Edwin Woons, gespeeld door Marianne Weidema en Simone Schmit-de Geus

Podium Casa Verde: De Vloer op. Improvisatietheater met Arlette van de Kemp, Paul Groeneveld, Jochum Pasteuning ,  Anna Crott en Ingeborg Jansen