Concert Peter Beets in de Ruïnekerk op zaterdag 26 oktober

Vincent Smit

In zijn nieuwe concertprogramma combineert Peter Beets de tijdloze en ijzersterke songs van George Gershwin met energieke swing en spannende improvisaties. Een muzikaal avontuur aan de hand van een van de meest geliefde componisten ter wereld, enthousiast gespeeld en gepresenteerd door topmuzikanten van onbetwiste internationale klasse.

De rode draad tijdens dit concert zijn de herkenbare en lekker in het gehoor liggende melodieën van Gershwin, die nu als springplank dienen voor een dynamische show, waarin alle facetten van muziek maken en muziek beleven worden benut. Van ingehouden verstilde emotie, via rijke melancholische romantiek naar onstuimig swingende overvloed en blijdschap. Meer dan 80 jaar na zijn dood heeft de muziek van Gershwin nog steeds niet ingeboet aan gevoel en kracht, en in deze originele aanpak komt de enorme waarde van zijn muziek op een nieuwe manier haarscherp in beeld.

Zoals van Peter Beets verwacht mag worden, wordt ieder concert een enerverende ervaring vol afwisseling, de hoogste muzikale kwaliteit en natuurlijk speelplezier.

Showing 2 comments
 • Huib de Wit
  Beantwoorden

  Hoe kan ik kaarten bestellen voor het concert van Peter Beets? mvgr Huib de Wit

  • Projectmanager
   Projectmanager
   Beantwoorden

   Dag Huib,

   Bedankt voor je bericht. Het is nog niet mogelijk om kaarten te bestellen voor de concerten, maar hou de website in de gaten!

   Hartelijke groet,

   De K10D

Reageren? Dat kan!